Förnyat samarbete med Stockholms Guidebyrå

Sedan 2013 har SKK ett samarbete med Stockholms Guidebyrå, som är en av de mest etablerade och välrenommerade arrangörerna av friluftsutbildningar i Stockholmsområdet.

Sedan 2013 har SKK ett samarbete med Stockholms Guidebyrå, som är en av de mest etablerade och välrenommerade arrangörerna av friluftsutbildningar i Stockholmsområdet. Vi har nu tillsammans med Stockholms Guidebyrå sett över och blåst nytt liv i samarbetet som syftar till att långsiktigt skapa goda utbildningsmöjligheter för utomhusklättrare i Stockholmsregionen, samtidigt som vi stärker klubbtillhörigheten.

logo.png

Stockholms Guidebyrå har hand om hela kursverksamheten. Som medlem i Stockholms Klätterklubb ingår bland annat en medlemsrabatt på kurserna hos Stockholms Guidebyrå, samt möjligheten att gå räddningskurs 1 och 2 till ett kraftigt rabatterat pris. Utöver detta så erbjuds nya klättrare som inte redan är medlemmar i Stockholms Klätterklubb och som går Grundkurs eller Sportklätterkurs på Guidebyrån, ett års gratis medlemskap i Stockholms Klätterklubb. Ett sätt att rekrytera medlemmar in i klubben och ett sätt att säkerställa att nya klättrare är rätt försäkrade och får tillgång till bra information och ett sammanhang.

Stockholms Klätterklubb fortsätter precis som tidigare att arrangera klätterträffar, resor, föreläsningar och arbeta för att utveckla klättringen i Stockholmsregionen.

Så ta chansen om du inte redan gjort det och gå en forsättningskurs på Simonsberget, en räddningskurs vid Ryssgraven, eller varför inte öppna dörren till aidklättringen?